Log ind
Leksika
Kunst og arkitektur
Forfatterleksikon
Kultur
Litterære begreber
Metodeleksikon
Mytologisk leksikon
Udvalgte værker

Kontakt

OLDPORTALEN

Oldportalen er et levende undervisningsmateriale, som vi løbende udvikler. Vi vil gerne gøre det bedst muligt, så derfor vil vi gerne høre din mening. Hvad var godt? Hvad mangler der? Hvad kan forbedres? Kontakt os derfor gerne på nedenstående mailadresser.

ØNSK EN TEKST

Oldportalen bliver løbende opdateret med både klassiske og perspektiverende tekster. Har du ønsker til litterære tekster, som endnu ikke findes i Oldportalen, så skriv dine forslag til en af redaktørerne, og noter følgende i emnefeltet ”Ønsk en tekst”.

REDAKTIONELT

Kontakt gerne fagportalens redaktør:

Kerstin From: kerstin_from@gyldendal.dk

VEDR. PRISER OG ABONNEMENTER

Kontakt salgskonsulent Birger Jensen på: 3375 5776 eller GUBJ@gyldendal.dk og få et uforpligtende tilbud.

Support

Hvis der mod forventning opstår problemer med driften på vores portaler, forsøger vi så vidt muligt at informere herom via notificationssystemet øverst til højre.

Skulle du dog støde ind i tekniske problemer, kan du med fordel kontakte Gyldendals supportafdeling.

Udfyld gerne formularen på siden support.gyldendal.dk, hvorved der automatisk medsendes oplysninger om browser, styresystem mv., der i mange tilfælde kan forkorte svartiden.

Du kan også skrive direkte på mail gu-ekstern-support@gyldendal.dk eller ringe på tlf.: 3375 5550 indenfor normal arbejdstid (7.30 - 16.30 i eksamensperioden)