Log ind
Leksika
Kunst og arkitektur
Forfatterleksikon
Kultur
Litterære begreber
Metodeleksikon
Mytologisk leksikon
Udvalgte værker

Gratis kurser

Gratis kurser om Oldportalen på dit gymnasium

Fagdidaktisk kursus

Bliv inspireret til aktuelle og spændende forløb i oldtidskundskab med et gratis fagdidaktisk oplæg af portal-ekspert Fie Windfeld, cand.mag. i Klassisk græsk.

Oplægget vil tage udgangspunkt i en praktisk how-to-guide i de forskellige muligheder Oldportalen giver for at lave fyldestgørende undervisningsforløb, men vil være tilpasset jeres erfaring med portalen.

Vi vil gennemgå et færdigt modulopdelt forløb, og I får forløbet med hjem til brug i næste års undervisning.

Varigheden af oplægget tilpasser vi jer.

BESTIL ET FAGDIDAKTISK KURSUS NU!

Skriv til Fie Windfeld på: FWBN@gyldendal.dk

Tilbuddet gælder t.o.m. 1. juli 2018

INTRODUKTION TIL OLDPORTALEN

Oldportalen er et tekstbibliotek med klassiske og perspektiverende tekster, undervisningsforløb, I-guides, 360 grader fotos og meget mere, der til sammen dækker læreplanen til oldtidskundskab. Vi kan tilbyde et gratis oplæg med fokus på en generel introduktion til portalen, og hvordan man som lærer kan bruge web-biblioteket, opslagsværker, de skræddersyede undervisningsforløb, redskaber til at designe egne forløb m.m.

Oplægget er målrettet faggrupper, der overvejer at købe abonnement til Oldportalen, eller som lige har købt abonnement og kunne tænke sig en introduktion til, hvordan man bruger portalen. Oplægget tager ca. en time, og der er plads til spørgsmål undervejs.

TILMELDING

Har du og din faggruppe til oldtidskundskab lyst til en gratis introduktion af Oldportalen på dit gymnasium, så send en mail til markeds- og implementeringskonsulent Anne-Mette Illemann på guai@gyldendal.dk 

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at ringe på 2237 0471.

Oplægget varer ca. 1 time.